Elä
tässä
ja nyt

Työ vaatii vastapainoa. Rentoudu. Liiku. Näe ystäviä. Vie lapsesi – tai itsesi – jäätelölle päivän päätteeksi. Arki on parempaa, kun ravintolat, kaupat, kuntosali ja kulttuurielämykset ovat muutaman sadan metrin säteellä. Esimerkiksi Kampin keskus, Tavastia, Tennispalatsi, Amos Rex ja kaupungin parhaat ravintolat ja baarit ovat aivan nurkan takana. Ajatus kulkee, kun välillä muistaa nauttia elämästä!

Kampin Huippu on kirjaimellisesti keskustan kohokohta:
tulitpa toimistolle metron liukuportaita, hissillä suoraan Forumin parkkihallista tai pyöräillen Baanalta, huipulle on aina helppo nousta.

Sijainti

Liikenne­yhteydet

Keskellä kaikkea hyvää

Kadun toisella puolella oleva Kampin keskus pitää sisällään yli 150 liikettä, ravintolaa ja kahvilaa sekä lukuisia palveluita, kuten Postin pakettiautomaatin ja suutarin. Lisäksi lähikorttelit ovat täynnä sympaattisia ja persoonallisia lounasravintoloita, kivijalkaliikkeitä ja illanviettopaikkoja, jotka helpottavat arkea ja tarjoavat vastapainoa työlle. Lähietäisyydellä löydät yli 100 ravintolaa! Kulttuuri- ja taide-elämykset – mm. Tavastia, Amos Rex, Cinema Orion, Tennispalatsi ja lukuisat taidegalleriat – ovat nekin vain muutaman askeleen päässä. Pysyt luovassa vireessä, kun ympärillä tapahtuu koko ajan jotain kiinnostavaa.

PYÖRÄILIJÄT

Pyöräilijöitä palvelee lämmin pyöräparkki sekä yhteiskäyttöiset suihku- ja pukuhuonetilat kellarikerroksessa. Naapurissa on myös kaksi kaupunkipyöräasemaa, joista nappaat itsellesi kätevän kulkupelin asiakaskäynneille tai työpäivän jälkeisiin rientoihin.

JULKINEN LIIKENNE

Vastapäätä sijaitseva Kampin keskus tarjoaa suoran metroyhteyden Espooseen ja Itä-Helsinkiin. Kaukoliikenteen bussiterminaalista matka jatkuu helposti myös muualle Suomeen – milloin viimeksi olet heittänyt laukun olalle perjantaipäivän päätteeksi ja lähtenyt tervehtimään kauempana asuvaa perhettä ja tuttavia? Eikä ole Rautatieasemakaan kaukana; kymmenessä minuutissa kävelet junalle ja sen jälkeen rajana ovat vain ratakiskot.

PARKKIPAIKAT

Parkkipaikan löydät Kampin Huippuun tullessasi ongelmitta, vaikka ydinkeskustassa ollaankin. Keskustan useat pysäköintilaitokset, kuten 1300-paikkainen P-CityForum ja 250-paikkainen P-Kamppi, palvelevat autoilla saapuvia joustavasti ja monipuolisesti. Forumin parkkihallista (P-CityForum) on kiinteistöön suora hissiyhteys, mikä ilahduttaa etenkin liukkaalla ja loskaisella kelillä.