Inspiroivat toimitilat Kampissa

Sopiva mielentila uuden luomiseen syntyy Kampin Huipussa helposti inspiroivan työympäristön ja sujuvan arjen myötä. Kokonaisuuden keskiössä on yhteinen hubi, jossa aulapalvelut, viihtyisät kokous- ja yhteistilat sekä lounasravintola ovat helposti kaikkien käytettävissä. Spontaanit kohtaamiset muiden toimijoiden kanssa, työntekoa tukevat palvelut ja menneitä aikakausia kunnioittavat yksityiskohdat tekevät rakennuksesta uniikin paikan kasvaa ja kukoistaa.

Vapaat tilat

Kampin Huippu tarjoaa moderneja ja muuntojoustavia
toimisto- ja liiketiloja keskustan parhaalla paikalla.

Toimisto 987 m2

Toimisto 987 m2

Komea ja käytännöllinen monitilatoimisto moderniin työntekoon. Tila on nykytilanteessa jaettu väliseinällä kahteen eri osioon, 751m2 ja 235,5m2, joten toisen puolen voi rauhoittaa vaikka täysin omille työntekijöille. Tilassa on hyvät materiaalit ja myös kauniita alkuperäisiä yksityiskohtia.

Neliöt: 987 m2
Kerros: 4. kerros
Vapautuminen: 15.10.2022

Toimisto 349 m2

Toimisto 349 m2

Tyylikästä loft-henkistä vanhasta kirjapainotalosta keskustan ytimessä Kampissa. Tilassa mahdollisuus huoneisiin tai avotilaan. Sisäänmuutto arviolta 5/2022, kiinteistö tällä hetkellä peruskorjauksessa.

Neliöt: 349 m2
Kerros: 8. kerros
Vapautuminen: Heti vapaa

Toimisto 334 m2

Toimisto 334 m2

Moderni ja tyylikäs toimistotila, jossa useita neuvottelu- ja vetäytymistiloja sekä avotilaa.

Neliöt: 334 m2
Kerros: 6. kerros
Vapautuminen: 1.8.2022

Toimisto 312 m2

Toimisto 312 m2

Toimiva 7.kerroksen toimisto, jossa sekä avotilaa että tiimityöhuoneita.

Neliöt: 312 m2
Kerros: 7. kerros
Vapautuminen: 1.9.2022

Liiketila 69 m2

Liiketila 69 m2

Erittäin näkyvällä paikalla katutason liiketila. Suuret näyteikkunat avautuvat Kampin kauppakeskuksen suuntaan. Sisäkulkuyhteys Kampin Huippuun.

Neliöt: 69 m2
Kerros: 1. kerros
Vapautuminen: Heti vapaa

Kansakoulukatu 1

8 kerrosta
Kerrospinta-ala n. 345 m2
Vapaita tiloja

1

Kolmesta rakennuksesta – vuonna 1923 rakennetusta KOy Kampinmäestä, 1956 rakennetusta Oy Kampintalosta ja 1987 rakennetusta KOy Annankatu 32:sta – koostuva Kampin Huippu uudistuu parhaillaan palvelemaan vuokralaisiaan entistä paremmin, kun kokonaisuuden vanhin osa, Frenckellin kirjapainosiipi, yhdistyy kiinteäksi mutta omaleimaiseksi osaksi toimistotaloa.

Siiven porrashuoneesta avataan sisäyhteydet suoraan Kampin Huipun sydämeen. Toimistotilojen vuosien saatossa rakentuneet kerrostumat puretaan ja sisätilat avataan kantaviin rakenteisiin asti. Mennyttä aikaa henkivät ristikkäiset palkistot jätetään näkyviin, mikä luo kiinnostavan kontrastin tämän päivän modernille ja minimalistiselle tyylisuunnalle. Myös talotekniset ratkaisut jätetään osittain näkyviin niin, että alakattoja ei tarvita. Kokonaisuuden kruunaavat ylimmän kerroksen sauna- ja edustustilat, joista on upeat näkymät keskustan kattojen ylle.

Annankatu 34

8 kerrosta
Kerrospinta-ala n. 1290 m2
Vapaita tiloja

34

Toiseksi vanhin osa, rakennuttajansa Rautakirjan mukaan Lehtitaloksi nimetty punatiilinen toimistorakennus on julkisivultaan alkuperäisessä asussaan, mutta sisätilat on uusittu nykyajan vaatimuksia vastaaviksi. Talossa on kahdeksan kerrosta, kaksi kellarikerrosta ja ullakkokerros. Ensimmäisessä kerroksessa on liiketiloja, ja ylemmät kerrokset ovat toimistokäytössä. Tilojen muunneltavuus mahdollistaa monipuolisen käytön, mukaan lukien monitilaympäristöt.

Annankatu 32

8 kerrosta
Kerrospinta-ala n. 347 m2
Ei vapaita tiloja

32

Uusin osa, Simonkadulle näkyvä Annankatu 32, on saneerattu vuonna 2014. Rakennuksen toimitilat on vuokrattu kokonaisuudessaan lääkärikeskus Aavalle ja Nordealle.

Palvelut

Ravintola
KAMPIN HUIPPU

Katutasossa sijaitseva Ravintola Kampin Huippu toimii sekä lounas- että tilausravintolana. Sen kahvila tarjoaa lisäksi monipuolisen valikoiman pikkusuolaisia, makeita herkkuja sekä aamupuuroa ja aamiaisbuffetin. Lounaissa huomioidaan terveellisyys, monipuolisuus ja erilaiset ruokavaliot. Pääsääntöisesti ruoka on vähälaktoosista tai laktoositonta.

Näetkö itsesi
jo täällä?

Kampin Huipussa eri toimijat, kiinteistöt ja aikakaudet kohtaavat luontevasti toisensa, tarjoten uniikit puitteet luoville ratkaisuille.