Inspiroivat toimitilat Kampissa

Sopiva mielentila uuden luomiseen syntyy Kampin Huipussa helposti inspiroivan työympäristön ja sujuvan arjen myötä. Kokonaisuuden keskiössä on yhteinen hubi, jossa aulapalvelut, viihtyisät kokous- ja yhteistilat sekä lounasravintola ovat helposti kaikkien käytettävissä. Spontaanit kohtaamiset muiden toimijoiden kanssa, työntekoa tukevat palvelut ja menneitä aikakausia kunnioittavat yksityiskohdat tekevät rakennuksesta uniikin paikan kasvaa ja kukoistaa.

Vapaat tilat

Kampin Huippu tarjoaa moderneja ja muuntojoustavia
toimisto- ja liiketiloja keskustan parhaalla paikalla.

Toimisto 832,5 m2

Toimisto 832,5 m2

Vapautumassa oleva moderni toimistotila. Tilassa seitsemän erilaista toimisto- ja neuvotteluhuonetta, avointa työskentelytilaa sekä avokeittiö. Tila mahdollista jakaa käyttäjän tarpeiden mukaisesti, kolme sisäänkäyntiä.

Neliöt: 832,5 m2
Kerros: 6. kerros. kerros
Vapautuminen: Vapautuu sopimuksen mukaan

Toimisto 378 m2

Toimisto 378 m2

Vapautumassa oleva toimistotila, jonka koko noin 378m2 tai kahteen osaan jaettuna n. 130m2 ja n. 250m2. Tilaa muokataan uuden käyttäjän tarpeiden mukaisesti.

Neliöt: 378 m2
Kerros: 5. kerros. kerros
Vapautuminen: Vapautuu sopimuksen mukaan

Toimisto 127 m2

Toimisto 127 m2

Tämä moderni ja tyylikäs tila on remontoitu vuonna 2021 tarjoten ensiluokkaisen työympäristön. Tilan järkevä jako kahteen avotilaan mahdollistaa tehokkaan tiimityöskentelyn ja vuorovaikutuksen. Lisäksi tilasta löytyy viihtyisä keittiöalue, jossa on tilaa rentoutua ja pitää taukoja. Valoisat tilat ja huippuluokan varustelutaso takaavat inspiroivan työskentely-ympäristön.

Neliöt: 127 m2
Kerros: 6. kerros
Vapautuminen: 1.1.2024

Liiketila 69 m2

Liiketila 69 m2

Erittäin näkyvällä paikalla katutason liiketila. Suuret näyteikkunat avautuvat Kampin kauppakeskuksen suuntaan. Sisäkulkuyhteys Kampin Huippuun.

Neliöt: 69 m2
Kerros: 1. kerros
Vapautuminen: 1.2.2024

Kansakoulukatu 1

8 kerrosta
Kerrospinta-ala n. 345 m2
Vapaita tiloja

1

Kolmesta rakennuksesta – vuonna 1923 rakennetusta KOy Kampinmäestä, 1956 rakennetusta Oy Kampintalosta ja 1987 rakennetusta KOy Annankatu 32:sta – koostuva Kampin Huippu uudistuu parhaillaan palvelemaan vuokralaisiaan entistä paremmin, kun kokonaisuuden vanhin osa, Frenckellin kirjapainosiipi, yhdistyy kiinteäksi mutta omaleimaiseksi osaksi toimistotaloa.

Siiven porrashuoneesta avataan sisäyhteydet suoraan Kampin Huipun sydämeen. Toimistotilojen vuosien saatossa rakentuneet kerrostumat puretaan ja sisätilat avataan kantaviin rakenteisiin asti. Mennyttä aikaa henkivät ristikkäiset palkistot jätetään näkyviin, mikä luo kiinnostavan kontrastin tämän päivän modernille ja minimalistiselle tyylisuunnalle. Myös talotekniset ratkaisut jätetään osittain näkyviin niin, että alakattoja ei tarvita. Kokonaisuuden kruunaavat ylimmän kerroksen sauna- ja edustustilat, joista on upeat näkymät keskustan kattojen ylle.

Annankatu 34

8 kerrosta
Kerrospinta-ala n. 1290 m2
Vapaita tiloja

34

Toiseksi vanhin osa, rakennuttajansa Rautakirjan mukaan Lehtitaloksi nimetty punatiilinen toimistorakennus on julkisivultaan alkuperäisessä asussaan, mutta sisätilat on uusittu nykyajan vaatimuksia vastaaviksi. Talossa on kahdeksan kerrosta, kaksi kellarikerrosta ja ullakkokerros. Ensimmäisessä kerroksessa on liiketiloja, ja ylemmät kerrokset ovat toimistokäytössä. Tilojen muunneltavuus mahdollistaa monipuolisen käytön, mukaan lukien monitilaympäristöt.

Annankatu 32

8 kerrosta
Kerrospinta-ala n. 347 m2
Ei vapaita tiloja

32

Uusin osa, Simonkadulle näkyvä Annankatu 32, on saneerattu vuonna 2014. Rakennuksen toimitilat on vuokrattu kokonaisuudessaan lääkärikeskus Aavalle ja Nordealle.

Palvelut

Ravintola
KAMPIN HUIPPU

Katutasossa sijaitseva Ravintola Kampin Huippu toimii sekä lounas- että tilausravintolana. Sen kahvila tarjoaa lisäksi monipuolisen valikoiman pikkusuolaisia, makeita herkkuja sekä aamupuuroa ja aamiaisbuffetin. Lounaissa huomioidaan terveellisyys, monipuolisuus ja erilaiset ruokavaliot. Pääsääntöisesti ruoka on vähälaktoosista tai laktoositonta.

Näetkö itsesi
jo täällä?

Kampin Huipussa eri toimijat, kiinteistöt ja aikakaudet kohtaavat luontevasti toisensa, tarjoten uniikit puitteet luoville ratkaisuille.