Inspiroivat toimitilat Kampissa

Sopiva mielentila uuden luomiseen syntyy Kampin Huipussa helposti inspiroivan työympäristön ja sujuvan arjen myötä. Kokonaisuuden keskiössä on yhteinen hubi, jossa aulapalvelut, viihtyisät kokous- ja yhteistilat sekä lounasravintola ovat helposti kaikkien käytettävissä. Spontaanit kohtaamiset muiden toimijoiden kanssa, työntekoa tukevat palvelut ja menneitä aikakausia kunnioittavat yksityiskohdat tekevät rakennuksesta uniikin paikan kasvaa ja kukoistaa.

Vapaat tilat

Kampin Huippu tarjoaa moderneja ja muuntojoustavia
toimisto- ja liiketiloja keskustan parhaalla paikalla.

Liiketila 291 m2

Liiketila 291 m2

Liiketila, joka koostuu avotilasta, taukotilasta sekä toimistotilasta. Tilaan sisäänkäynti Annakadulta, erittäin näkyvässä paikassa. Tilaan on esteetön kulku. Erinomaisella liikepaikalla kaiken keskellä.

Neliöt: 291 m2
Kerros: 1. kerros
Vapautuminen: 1.10.2024

Toimisto 276,5 m2

Toimisto 276,5 m2

Kuudennen kerroksen toimisto, joka taipuu moneen. Toimistosta löytyy tällä hetkellä avoalueita, erillisiä huonetiloja, sekä kaksi wc-tilaa ja siivouskomero, mutta tila on tarvittaessa varsin muuntojoustava. Tilaan rakennetaan uusi upea keittiö, jonka yhteydessä toimiston väki voi kokoontua.

Neliöt: 276,5 m2
Kerros: 6. kerros
Vapautuminen: Vapautuu sopimuksen mukaan

Kansakoulukatu 1

8 kerrosta
Kerrospinta-ala n. 345 m2
Vapaita tiloja

1

Kolmesta rakennuksesta – vuonna 1923 rakennetusta KOy Kampinmäestä, 1956 rakennetusta Oy Kampintalosta ja 1987 rakennetusta KOy Annankatu 32:sta – koostuva Kampin Huippu uudistuu parhaillaan palvelemaan vuokralaisiaan entistä paremmin, kun kokonaisuuden vanhin osa, Frenckellin kirjapainosiipi, yhdistyy kiinteäksi mutta omaleimaiseksi osaksi toimistotaloa.

Siiven porrashuoneesta avataan sisäyhteydet suoraan Kampin Huipun sydämeen. Toimistotilojen vuosien saatossa rakentuneet kerrostumat puretaan ja sisätilat avataan kantaviin rakenteisiin asti. Mennyttä aikaa henkivät ristikkäiset palkistot jätetään näkyviin, mikä luo kiinnostavan kontrastin tämän päivän modernille ja minimalistiselle tyylisuunnalle. Myös talotekniset ratkaisut jätetään osittain näkyviin niin, että alakattoja ei tarvita. Kokonaisuuden kruunaavat ylimmän kerroksen sauna- ja edustustilat, joista on upeat näkymät keskustan kattojen ylle.

Annankatu 34

8 kerrosta
Kerrospinta-ala n. 1290 m2
Vapaita tiloja

34

Toiseksi vanhin osa, rakennuttajansa Rautakirjan mukaan Lehtitaloksi nimetty punatiilinen toimistorakennus on julkisivultaan alkuperäisessä asussaan, mutta sisätilat on uusittu nykyajan vaatimuksia vastaaviksi. Talossa on kahdeksan kerrosta, kaksi kellarikerrosta ja ullakkokerros. Ensimmäisessä kerroksessa on liiketiloja, ja ylemmät kerrokset ovat toimistokäytössä. Tilojen muunneltavuus mahdollistaa monipuolisen käytön, mukaan lukien monitilaympäristöt.

Annankatu 32

8 kerrosta
Kerrospinta-ala n. 347 m2
Ei vapaita tiloja

32

Uusin osa, Simonkadulle näkyvä Annankatu 32, on saneerattu vuonna 2014. Rakennuksen toimitilat on vuokrattu kokonaisuudessaan lääkärikeskus Aavalle ja Nordealle.

Palvelut

Ravintola
KAMPIN HUIPPU

Katutasossa sijaitseva Ravintola Kampin Huippu toimii sekä lounas- että tilausravintolana. Sen kahvila tarjoaa lisäksi monipuolisen valikoiman pikkusuolaisia, makeita herkkuja sekä aamupuuroa ja aamiaisbuffetin. Lounaissa huomioidaan terveellisyys, monipuolisuus ja erilaiset ruokavaliot. Pääsääntöisesti ruoka on vähälaktoosista tai laktoositonta.

Näetkö itsesi
jo täällä?

Kampin Huipussa eri toimijat, kiinteistöt ja aikakaudet kohtaavat luontevasti toisensa, tarjoten uniikit puitteet luoville ratkaisuille.